7 oktober 2017
13:30

Vimmerby IBK

Referat: Hjältevad Mariannelund IS - Vimmerby IBK

Då pustar vi ut efter den första matchen i serien där vi går poänglösa mot Vimmerby. Vi kändes lite nevösa inför matchen men om detta syntes inget när bollen släpptes lös. Vi tar ledningen alla redan efter 17 sekunder där vi vinner boll högt och elin kan trycka in den. 2-0 där vi går på kontring och Emma trycker sig förbi backen. 3-0 via Hannah via ett frislag. Första perioden spelar vi bra och är med i matchen.
I andra tar Vimmerby över nästan helt och hållet och vi får försvara oss i ett lågt försvar. 3-1 kommer i boxplay och vimmerby kan även göra 3-2 innan paus.
I tredje känns det som att vi verkligen försöker men kanske tar vår ork slut. Vimmerby går till ledning med 3-5 och vi börjar att tappa hoppet lite. Vi försöker dock och har lite lägen i 6 mot 4 spel men bollen vill inte in.
Vimmerby vinner rättvist men jag och vi ska vara nöjda över hur vi genomför matchen.Vi har en plan och genomför den så gott som vi kan och detta lovar gott inför framtiden. Våra "nyförvärv " gör det väldigt bra idag och i synnerhet Rebecca G som visar upp ett stort och moget spel. Bea i målet var stundtals bländande. Men ett stort plus till hela laget som gör det mycket väl godkänt. Ny tuff match nästa helg där vi möter den andra serieseger favoriten och det är Vetlanda.
Kul med att vi nästan fyller vår hall med publik mindre kul för Cissi och vi hoppas och håller tummarna för att hon kommer tillbaka frisk och kry.